Udskriv

 

   

Beskrivelse af området 

Tyrkiet har med sine 8.000 km kyststrækning strande for enhver smag. Her er ukendte, øde strande uden navn, som end ikke nævnes i rejsehåndbøgerne, og her er brede, populære strande, der besøges af rejsende fra hele verden. Find din plads i solen - på en strand efter din smag.

På strandene er der masser af former for vandsport bl.a. jet-ski, vandski, windsurfing, vandcykler, parasailing, bananbåde og ringos

Billedet er fra stranden i Phaselis. Stranden bruges meget af de lokale. Der er fine muligheder for at snorkel dykke i den gamle romerske havn, hvor der er et rigt fiskeliv

I huset er der et par snorkler, finner og briller.

 

havnen1

 

 
   Phaselis baad   En Bådtur i piraterne gamle farvand er en klassiker.

I grotterne langs kysten lå piraterne på lur for at overfalde indtrængende søfarerende. I dag kan turen nydes på en behagelig afslappende måde på vandet med meget sol og flere stop for badning. Ofte serveres der også en fin frokost ombord på skibet.

Et hyggeligt parti skak, midt på dagen i skyggen ombord på båden.

Kemers smukke alsidige natur

Naturen i omkring Kemer er meget kontrastfyldt i de vilde og mere uvejsombjerge kan der vandres, cykles og de mere luksusprægede udgaver køres på crosser eller i jep på afmærkede stier og veje med eller uden guider. Der er mulighed for mange skønne vue udover landskabet.

I bjergene driver skyerne over bjergtinderne og danner hele tiden nye billeder.

End ikke 1500 meters højde er det nødvendigt med mere end en tynd trøje.

 
         

 

Visninger: 439