Udskriv

 

 

Der er kun 5-10 minutters gang ned til byens centrum og 15 minutters gang til havet. Der er to gode cykler i huset.

Hvis I selv vil lave mad om aftenen, har vi en Q 140 el-weber grill i huset.

Der findes en lang række restauranter i området. Flere af disse levere også mad som take-a-way. Der ligger flere pixi-bøger med menuforslag i huset. Ring og bestil og de leverer uden ekstra omkostninger.

Der findes flere forskellige supermarkeder i området. Vi bruger ofte Migros centeret, der ligger 4-5 minutter på cykel fra huset. Det er også det sted mange af de lokale handler. Butikken har også en rimelig slagterafdeling. I finder centeret når I står ved asfaltvejen med ryggen mod huset, så skal i gå til højre. Ved den større vej skal i dreje til højre igen og forsætte ca. 600 meter. Der ligger et Migros kundekort i huset, som med fordel kan bruges, - giver ret til tilbudspriser. Et nyt kort laves uden omkostninger i butikken.

Det er ikke tilrådeligt at drikke vand fra hanerne. Der kan med fordel bestilles vand i 20 liters dunke. De kan bestilles hos ”vandmanden”, telefonnumrene findes i huset. De leverer i løbet af 15-30 minutter. Der ligger en pumpe i huset der passer til dunken. Vi skifter denne jævnligt..

 

 byen4 afstemning

 restauran4

 
   
 • frugtmarked9.jpeg
 • frugtmarked12.JPG
 • frugtmarked13.JPG
 • frugtmarked_3.JPG
 • frugtmarked_4.JPG
 

 

 Mandag er der et stort frugt- og grøntsagsmarked i byen. I finder markedet lige ved siden af den store Moske med de to tårne. Når I står ved asfaltvejen gå til venstre indtil I møder en større vej. Her skal I højre tirsdag er der et stort tekstilmarked. Dette findes for enden af gågaden. Men der er mange muligheder for at købe tøj til yderst rimelige priser.

Der skal i de fleste butikker pruttes om prisen.

Byd 30-40 % under det de forlanger.

 
   

Kemer rummer mange fysiske aktiviteter

I Kemer ligger der et antal beachvolley-baner, hvor man bestiller tid på stedet. Her ligger også en lille fodboldbane

Golfbaner af forskellige sværhedsgrader i Belek

Der er en lang række gode muligheder for dykning i og omkring Kemer. I velkomstmappen i huset for mere information og priser. Udstyr mv. lejes på stedet og er af en god kvalitet og holdt i orden. Golf Golfbaner af forskellige sværhedsgrad i Belek.

Der ligger et veludstyret fitnesscenter på hotel Turkiz i Kemer

Der er tennisbaner på Moonlight Beach i Kemer.

På strandene i Kemer er der masser af former for vandsport bl.a. Jet ski, vandski, windsurfing, vandcykler, parasailing, bananbåd og ringos.

Klimaet og den afvekslende natur giver dig fx mulighed for at stå på vandski og alpin-ski samme dag.

Liften som fører dig op Tahtali bjerget, hvor der kan stås på ski - eller bare nydes at komme from the sea to the sky. Se mere på http://www.tahtali.com

 

 

 • biltur.jpg
 • Bjerngene_Small.jpg
 • fotogalerie_06_tn1.jpg
 • golf.jpg
 • vandhullet1.jpg
 • Vandhullet2_det_kolde_gys.jpeg
 • Vandrutchebane_Diama_Small.jpg

 
Visninger: 415