Eksklusiv ferielejlighed i Kemer i huset Aspendos II

Huset blev færdigbygget i juli 2008 og har en perfekt beliggenhed med kun 900 meter til Moonlight beach og kun 300 meter fra centrum i den charmerende Kemer by - Tyrkiets svar på Saint-Tropez, kun 40 km fra Antalya med direkte flyforbindelser fra København og Billund. 

Væk fra hverdagens stress - oplev Tyrkiets rige historier og traditioner udenfor byens larm og i et mere privat setup i denne eksklusive feriebolig på 140 m2 med 8 gode sovepladser, fordelt på 4 rum alle med aircon, og med 2 badeværelser.

Huset Aspendos II indgår i en herlig bebyggelse på i alt 3 dobbelthuse med en stor fælles pool i midten. Husene er alle adskilt med en eksotisk beplantning for at give mest muligt privatliv. Alt er holdt i supert lækker kvalitet, som udlejes til den familie, der ønsker en mere eksklusiv ramme om drømmeferien ved Middelhavets sol og strand tæt ved masser af spændende oplevelser for hele familien.

 

 

IMG 1389 2

Aspendos II er beliggende centralt i den lille hyggelige by Kemer, med en fantastisk udsigt til Taurus bjergene. Bebyggelsen er opkaldt efter et af verdens bedste bevarede romerske teatre Aspendos, se beskrivelsen under kultur.

 
 

 

Huset er en del af en bebyggelse med tre dobbelthuse - i alt 6 ferieboliger omkring en stor fælles pool på 100 m² med børnepool. Huset har terrasse såvel mod øst som mod vest. I sommerhalvåret vil I altid kunne finde skygge på en af terrasserne.

Husene omgives af en frodig have med eksotisk beplantning - citrus træer, bananpalmer og andre tropiske planter, der giver en god stemning og privatliv for de enkelte boliger omkring terrassen med udsigt til poolen og bjergene

Huset er i to planer. Stueplan med kombineret stue/køkken med alt i hårde hvidevarer. Direkte udgang til stor vestvendt terrasse. Stort lækkert badeværelse og et stort forældresoveværelse, med udgang til østvendt terrasse. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til fælles haveanlæg og pool på 100 m2 med en integreret børnepool. 

 

 

 IMG 1356 v

 
 

 Beskrivelse af huset

Der er 4 gode soverum alle med dobbeltsenge. De 3 af rummene har egen udgang til enten terrasse eller balkon. Rummene er alle lyse og veludstyrede med alt, hvad man behøver, der er aircondition i alle soverum og stue.  Der kan tilkøbes trådløs net forbindelse.

Stuen er udstyret med gode møbler og de mest almindelige husholdningsmaskiner forefindes som fx. opvaske- og vaskemaskine. Der er gulvvarme i alle rum, så huset kan også benyttes i det tidlige forår eller sensommeren.

Fra hele udendørsområdet er der en enestående udsigt til Taurus-bjergene.

Indretningsmæssigt er huset holdt i lys skandinavisk stil, tilpasset sydens sol. De gennemgående farver er hvid, sort, turkis og olivengrøn. 

 

 

1. sal indeholder 3 store soverum med dobbeltsenge.  De 2 værelser har udgang til egen vestvendt balkon, hvor man kan let sidde 3-4 stykker og nyde solnedgangen over bjergene. Samt et stort badeværelse med vaskemaskine. 

Aircondition i alle opholdsrum. I alle rum er der gulvvarme, huset kan derfor også benyttes hele året.Der er plads til 8 personer, fordelt på 4 gode soverum. Rummene er lyse og veludstyrede med alt, hvad man behøver.                           

skal kun medbringe egne badehåndklæder til brug på stranden og ved poolen

 
 

 

 

 • Huset Badeværelset.JPG
 • Huset Køkken.jpg
 • Huset køkken 2.JPG
 • Huset soveværelse 3.JPG
 • Huset soveværelse med udsigt 1.JPG
 • Huset soveværelse med udsigt 2.JPG
 • IMG_1478.JPG
 • IMG_1481.JPG
 • pool billede 2.JPG
 • pool billede 3.JPG
 • pool billede 5.JPG

 
i