Udskriv
 

Bookning 

Når I/du lejer denne luksuriøse ferielejlighed hos os, sørger vi også for, mod betaling, at du bliver hentet og bragt til lufthavnen i bil/bus med air-condition. Uden for lufthavnsterminalen bliver du mødt af chaufføren. Køreturen fra lufthavnen til huset tager ca. 30-45 minutter. Han forlader jer først, når I er blevet låst ind i huset og har fået nøglen udleveret.

Ved feriens afslutning bliver I hentet og kørt til lufthavnen igen. Huset bliver rengjort og håndklæder og sengelinned bliver vasket. I kan med andre ord nyde jeres ophold fra start til slut

Af oversigten i kalenderen fremgår hvilke uger huset er ledigt i kalenderåret.

Lejeaftalen indeholder flere praktiske forhold. Se lejekontrakten her. Udover den skriftlige aftale, vil vi gerne tale med jer telefonisk, inden lejemålet indgås.

Du kan også skrive til os, ved at benytte linket her i kontakt formularen og vi kontakter jer/dig.

Jørgen Nielsen på tlf. 40330032 -                             primær ansvarlig for udlejningen.

Christian Nielsen på tlf. 29697743

 

Priser 

Højsæsonen: 4.800 - kr. pr. uge

Øvrige uger:   3.800,- kr. pr. uge

Højsæson for 2019 er uge 26, fre 28. juni - uge 32, 11. august.

Excl. obligatorisk slut rengøring, vask af håndklæder og sengelinned kr. 500.

Lejen er incl. strøm, da vi som udgangspunkt forudsætter, at man ikke lader airconen køre døgnet rundt med åbne døre/vinduer.

Der kan arrangeres transfer til og fra lufthavnen direkte for 100 euro. Sammen med transferen kan der lejes en bil i fx. 7 dage incl. transfer for 200 euro (2018 priser).

Se lejekontrakten for mere detaljerede oplysninger

stranden1

 
Visninger: 658